Ted emmons

Mannen bakom kameran till dessa bilder är Ted Emmons. Lite som att han har gröna fingrar fast gällande foto. Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MUSIK

 
 
 
På repeat just nu är Cut To Black med Lemaitre. Om du inte lyssnat på den än, så gör det.

Landet långt långt borta

 
 
 
en sen och dålig uppdatering från landet far far away men här är lite vackert för öga. Utan dator försmäktar vi på denna ö. Och utan pålitlig internetuppkoppling. Jag blir bättre snart. Shanghai är underbart och jag får ta igen  förlorad tid med min underbara mamma. Nu ska jag gå och skämmas på mitt rum godnatt. 
Ps; saknar min bästa vän från tårna upp till hjässan! 

MONDAY FUNDAY

 
 
 
Jeans, cos/ top,cos
 
Idag ska jag checka av massor av saker på min att göra lista, så ärenden på stan ska göras, plugg/lära mig allt om UR och sen ska jag träna. Om jag kunde trolla skulle jag vifta med min trollpinne så när jag går upp ur sängen och öppnar garderoben hänger dessa två sköningar väntande på att jag ska slänga på mig dom! Till skulle jag matcha med mina just nu drömskor . 

ETT SISTA MINUTEN TIPS

 
I morgon är det den 10 november vilket betyder att det är farsdag! Jag älskar att fira, allt som går att fira är värt att fira!! 
Mina tre bästa tips som alltid går hem är...
ett. Favorit bakelsen. I mitt fall springer jag ner till konditoriet imorgon för att köpa ett stycke napoleonbakelse till far min.
två. Ett par riktigt snygga strumpor. Man kan aldrig ha för många snygga strumpor! Mina favoriter kommer från COS, prefekta till den grå kostymen! 
tre. Fritiden. Vad gillars att göra på fridtiden? för mig är golfbollar bästa köpet! 

PICKNIK FOR THE WIN

När klockan har slagit över läggdags och man är trött men pigg av lycka över en super kväll med bästa kompisar och en blandning av massor av dans och goda drinkar (vodka sour) är det bäst att avsluta kvällen med picknick på golvet !                                                               Här kommer två bilder från tillfällen jag spenderat de sista/första timmarna av dygnet  på ett golv med vänner och god picknick mat




PARADISET ÄR BARA 7780 KILOMETER BORT

Dagar som denna när stress är huvudfacktorn genom dagen längtar jag som mest till Shanghai där mina dagar handlar om litchi martinis, manikyr/pedikyr, massage, goda middagar och shopping! Åh vad jag längtar, min resa är bokad och nedräkningen har börjat! och i två veckor kommer Stockholm var ett minne blott. Men det är inte bara för skönare vardag jag åker för, har även lite saker på gång som jag kommer dela med mig av när det är mer bestämt!
 
Här kommer en bildbomd från mina två månader i Shanghai förra året!
 
 
 
Så här var jag klädd första dagen 
 
 
På Baker&Spice var stället jag hängde större delen av min lediga/plugg tid. Deras cappuccinos är de godaste och deras mackor fyllda med tomater och pesto vad det ända jag beställde haha(i två månader !!) 
 
 
bär bär bär i alla dess form bestod mina frukoster av.
 
 
Jag längar efter alla brunchar då amerikanska pannkakor med hallonsmör, Champange, Bellini, skaldjur som hummer och röjrom och ett gäng härliga människor stod på menyn! 
 
 
Hahaha den som gapar efter mycket mister oftas hela stycket! eller?
 
 
Små saker som att ha fina målade naglar gör mig väldigt gla och jag känner mig genast mycket finare, under oktober november förra året prydde färgen We'll Always Have Paris mina naglar. 
 
 
Det shoppades mycket som denna jacka! Känner mig som Tom Cruise i Top Gun när jag har den på mig.
 
 
Förutom att äta och äta och äta lite till jobbade jag mycket på praktiken/jobba på Shanghai Fashionweek bla. och köpte typer till min kollektion/UF-företag
 
 
avslutar bildbomben med en skön pose (som man måste kunna när man åker till shankan) och mammas snygga klädhängare jag fick bära upp för alla trappor (mor min är bra på att övertala) 
 
 
 

INSPO

 
 
 
 
 
 

ROADTRIPPIN

 
Igår spenderade jag större delen av dagen i bilen påväg till vadstena för att sen åka hem. Det var som dom flesta nog vet, Alla helgons dag igår. Jag och pappa åkte som sagt till Vadstena för att lägga blommor på graven och sen va planen att kolla i min favorit affär på torget men den va stängd..... Vi avslutade med en kopp te och jag smaka förförsta gången fransk våffla med smörkräm, väldigt mäktigt men sjukt gott haha ! 
 
 
Jag och min fina far! 
 

BACK TO STAY

Ingen inspiration och ingen som helst motivation. Jag jag har kännt mig fast och all fokus har varit på berghs. Men nu är jag tillbaka för att stanna! 
 
 

RSS 2.0