oh jackie

Jacqueline Kennedy Onassis. Vackra kvinna, så här vill jag se ut när jag blir äldre. Klassisk. Oh Jackie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I en liten gul box

 
Vilken som helst av dom här tre skulle sitta fint min hand. Lyckan skulle vara total.
 
 
 

in a place where everything was black and white

Tänk vad mycket vackrare allt blir i svart vitt. Utom Kate Moss, hon är vacker ändå. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZARA LOOKBOOK OCTOBER

 
Den röda tråden i Zaras lookbook för oktober är väligt tydligt, maskulina kappor, blått i alla nyanser och spets min favorit "rutan" håller även i sig. Hur gärna vill man inte ha shortsen på bild numer tre!!! 

HETT TIPS!

 
Kolla in H&Ms nyheter där kan ni hitta dom här två rosadrömmarna! själv skulle jag slå till på båda men nu för söker jag hålla i mina pengar för en resa till Shanghai är bokad! 
Just nu? Förutom allt plugg jag har framför mig ikväll väntar även en godmiddag med massa saknade vänner! 

PROCESS BLACK N WHITE

 
 
 

ONCE UPON A TIME

 
 
I år är det 100 år sedan Gabrielle Chanel öppna sin butik i Deauville. Det firades med att Karl Lagerfeld han själv gjorde en kortfilm. Kortfilmen heter alltså Once Upon A Time, huvudrollerna hittar vi inga mindre än filmstjärnor Keira Knightley och Clotilde Hesme. ALLT med denna kortfilm älskar jag(!!!) kläderna, hur dom rör sig, den lyxiga atmosfären, männen, bilarna, hattarna, dekorerna, ja allt in i minsta detalj !
 
Man jobbade mycket med att skapa dekorerna idenstiska med hur gatan och butiken såg ut, det känns så mycket Gabrielle Chanel, kul hur dom blandar in den vita chanelblomman på tweedkavajen, lager på lager med pärlor och en korta "pojkfrisyren". En blandning mella nytt och gammalt ! 
 
 
Nu kliar det i fingrarna och skissblocket ligger redan bravid mig! 
 
 
 

colorful walls

Japp, världens mysigaste helg har vi haft. Hyrt cyklar, promenerat, filosferat, med varandra och lite själva. Ätit goda och långa frukostar, fixat oss med en leopard cider i ena handen och den andra grävandes i en påse med Thips och vi har lyssnat på musik direkt ut iphone högtalaren. Vad mer kan man önska. God natt.
 
 
 
 
 
 
 

DROTTNINGENS LAND




Landet vi befinner oss i är alltså Danmark, vårt vackra grannland man besöker allt för sällan(!) Dålig internetuppkoppling och lite för roligt har resulterat till att uppdateringen här, inte funnits alls. Men bilder har vi tagit och dom är massor! 
Bästa starten på dan? jo det är att ta morgentallerk på Europa eller Kaf Bar på Strøget !


pink fever

 
 
 
 
Jag vill springa runt på fluffiga rosa moln i klädd enbart den underbara färg. Va sugen på att klicka hem en från asos, men den var slutsåld såklart. Får leta nån annanstans. Hösten slkulle nämligen bli lite lyckligare i sådan dröm.
 
 
 
 
 
 

girlcrush

God Morgon. 
Min girlcrush på den här tjejen, Cara Delevingne, tar aldrig slut. Och nu visar det sig att hon dessutom kan sjunga också, Sjukt.Bra. Video nummer två är bara så mysig och man vill hoppa in i den. Lyssna och njut min vänner.
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

SEE YOU SOON......

 
           
Vi har precis bokat en resa, stockholm är tråkigt och vardagen är grå! så en resa till ett annat land kände lockande!
Var vi ska ? svaret kommer på fredag!

DAGENS POLAROID

          
 
 

NÄR NATTEN BLIR TILL DAG, MEN ALLA DANSAR KVAR

Här kommer bildbomden jag lovade igår! Maten hos faster satt fint i min tomma mage men alla kramar från små kidsen satt ännu finare, bästa som finns! Efter en lång bussresa från vaxholm in till city började kvällen på langolo med hedda, linnea, michelle och vickan. Väl där satt fina naomi och sofia och drack vin ! vet ni hur glad jag blev!!(long time no see) Väldigt gla! Men sen, sen träffa jag min andra halva ni vet hon jag delar denna blogg med och snacka om vi blev glada, att äntligen bli återförenade efter att inte träffats på två dar!! 
Runt tre när allt började stänga och natten börja bli till morgon bestämde vi oss för att dansa vidare. Vi tog oss till white och min kusin bestämde sig för att hänga med.HUR.BRA.SOM.HELST. Kvällen slutade med en alldeles för dyr taxiresa och världens bästa scrambled eggs hemma hos vilma ❤
kvällens bästa spelade? Denna låten blir jag bara mer och mer kär i. 
kvällens bästa tips! så länge man är med sina bästa, blir det inget annat än mega kul!
 
 
 
 
 
 
 
 

ONT I HUVUDET

 Med två timmars sömn och huvudsmärta i bagaget har jag och far min rensat hela källaren! och klockan har inte ens hunnit slå tolv! Men man mår som man förtjänar och mitt bästa vapen idag är bara att bita ihop.
Vad jag och vilma hade för oss igår? Ja det kommer en bildbomb senare underdagen så håll er uppdaterade vet ja!! 
Vad jag vill lyssna på idag? Innan du och jag med Orup ! (svenskmusik när den är som bäst!!)
 
 
 

ROCK N ROLL MED MINA NYA BOOM BOOM POW



Nytt? Mina YSL örhängen, kan inte göra något än att älska dom! 
Just nu? Sitter i bilen påväg mot Vaxholm, där släkt god mat och skratt väntar! 
Ikväll? Hoppas jag på massa drinkar och och kompis häng! 

HAN LEDER KÄRRINGARNA ÖVER ÖVERGÅNGSTÄLLET!!

 
 
kappa COS/jeans acne/tröja weekday/snakeskin clatch från shanghai/ringar min underbara farmors
 
Här om dagen? myste jag och vilmis på söder, förutom att äta stans godaste chokladbollar (!!!!!) hittade jag snooks album ÄR inne på statsmissinoen. Och för endast 20 riksdaler blev Snook min bara min!! 
På menyn ikväll? Förutom mitt glass prosecco (botega) jag har i handen sitter jag och väntar på att mammas Boeuf Bourguignon ska bli klar. Hörde även mamma nämna Amarone! juste min amerikaska äppelpaj blir det till efterrätt också!
 

Silver orange




Dagens detaljer. Nyklippt på köpet men det syns inte. Min fina syster tog fyra cm och jag känner mig som en ny människa. 

RSS 2.0