Let's.





Röda läppar, killar och tequila

Det är fredag och en partyrund på stan med vänner låter mer lockande än en mysig te soffakväll. Att det blir allt mörkare och mörkare ute och hösten är kommen gör att det röda läppstiftet och helsvart blir mer okej, hur bra som helst enligt mig! Så jag börjar denna kväll med en inspirationsboomb det är ju trotts allt en riktigt bra fredag  !
 
                                       
 

 
                         
 
                          
 
 
         
 
  
                        
                        
                       
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to my place.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite detalj bilder ifrån mitt rum i axelsberg. Fick ett ryck igår och bestämde mig för att möblera om lite. Har för mycket saker för den lilla förvaring jag har. Skulle behöva ett helt hem att få inreda. Hoppas att denna nya konstelation ska få mig att hålla rent och städat. Håller tummarna ännu en gång. 
 

ME AND THE HOTDOG

Igår var jag hundvakt, ja har ni hört något så underbart! Jag och korven hade alltså en heldag tillsammans. Jag är en såndär riktig hundälskare, jajjemensan en som pratar bebisspråk och pratar med mig själv(hunden) på gatan och tror att hunden förstår mig! En sån som jag själv klagar på och tycker är töntig när jag ser en annan göra likadant.  Igår var en fin dag och här kommer lite bilder från den !
 
 
Dagen började klockan nio och här är jag och Korven. 
 
 
Korven va lite trött när jag kom så vi fortsatte mysa lite.
 
 
Runt 11 möte vi upp Vilma och promenerade till Rosendalsträdgård, där hade dom en väldigt god morotssoppa ! och morotsbröd! 
 
 
Och vilma va ju så söt så ! och hon tyckte också om morotsbrödet.
 
 
Godaste Äppelmusten jag smakat! måste drickas igen!
 
 
Korven va såklart med och han tyckte om att titta på oss när vi åt.
 
 
När Korven blev rastlös va denna kanin kul att leka med !
 
 
Vilmas fina glajor, dom är bra att ha när solen skiner.
 
 
Det instagramades såklart att vi myste med Korven!!! Han är liten så man måste hålla honom när han blir allt för trött.
 
Efter allt promenerande och ätande gick vi till Ladureé....
 
 
För ännu mer fika och kaffe!
 
 
Vackrare sällskap får man leta efter!
 
 
Korven njöt av solen och hade det väldigt bra med oss!
 
 
Det va lite av min, vilmas och korvens dag igår, hoppas er var lika mysig och gosig som vår ! ha de!

MÅNDAG

 
Idag var en sån där dag som mys stod på schemat med bästisen. VI började med varsin cappuccino på Vau de ville sedan engande vi vår tid åt fönstershoppa och jag har nu hittat exakt vad jag vill ha på mig i höst. Håller er uppdaterade om ni är nyfikna på vad! Idag hade jag på mig mitt nya läppglans från Chanel, min nya favorit som ni kommer se ofta smycka mina läppar. 
 
 

take my hand hand walk me trough the fall

 
 
 
 
 
så är ser min dröm höst ut. mycket jeans, päls, boxigt,stort och stickat. sen skulle ju inte den underbara vinröda kostymen sitta helt fel
 

SAY MY NAME

 
 
 Klockan är tio i tio och det är lördag men inte vilken lördag som helst för det är den tjugoförsta vilket betyder att mamma borde knakca på dörren vilken minut som helst, hon tog flyget från shanghai igår och befinner sig just nu i samma stad som lilla jag! väntan är stor och som jag längtat ! 
Så därför tänkte jag kicka igång denna underbara lördag men min nya drog! Nämligen Cryril Hanhs remix på Say my namn! Ida sjöstedt hade den på sin senaste visning och efter det hör man den lite över allt. 
Jag? jag gråter bloder äver att den inte finns på spotify och behöver sitta och trycka på replayknappen ! 
Helt enkelt det är bara att lyssna och älska ! 

You and me


Kreativiteten flödar. Vill hitta på så mycket.tog mig till en hobby affär, ut kom jag med dessa. Två bambu pinnar och ett college tyg på rulle.du ska nog få bli en halsduk. Fast helst en boxig sweater. Man får se. Godnatt.

TJUGONDE I NIONDE

 
 
 
Idaghar jag engnat mina timmar åt plugg och en kopp te ute på balkongen med sällsakp av solen.
När plugget blir för segt bläddrar jag igenom tidningarna jag köpte här om dagen, just nu är det POP som ger kärlek vid varje sidobläddrande! Hur fin är inte den stickade toppen och siden braxorna !! mitt HA begär skenade i väg när jag kom till denna vackra sida! 
 
Vad jag har på mig idag? förutom mys jeansen och tshirten, lyxande jag till det med någon droppen chanel N°5 
 
 
 
 

NOLLSJU.TRETIOSEX

          
 
I morse ringde larmet klockan 07.36 och det märks att hösten är här, för nu vaknar jag med frysande tår och halsont men trotts det så är hösten min absoluta favorit! Förra året missade jag min favorit årstid i mitt stockholm då jag befann mig på andra sidan jorden, Shanghai. Men i år, i år ska jag njuta av varje dag, dofter och löv som blir röda och faller till marken. 
Bilden ovan? min härliga frukost, havregrynsgröt och svenska blåbär. 

ON MY MIND

 
 
 1. HÄR 2.HÄR 3.HÄR
På bilden ovan? Prada klackarna jag haft mina ögon på sedan jag såg dom för några veckor sedan i en modetidning och även två av mina höstmåsten !
Nu? komma på hur plånboken ska bli full och inte som nu, ekande tom....
 
 
 

PINK IS FUCKING FABULOUS

 
Efter en lång dag av städning och pluggande åkte jag in till söder för att ta en efterlängtad fika med lillkusinen som nu mera inte är så liten. En kaffe och bakelse senare promonerade vi vidare till min nya favorit butik press stop som ligger på götgatan. Helt plötsligt var jag 226 riksdaler fattigare men hela 966 sidor rikare. 
 
På bilderna ovan hittar ni en tidningarna jag fick med mig hem (älskar doften av nyöppnade tidiningar), väskan fick jag i födelsdagspresent av släckten på island, mörkrött nagellack som i prinicp alltid klär mina naglar, läppsiftet kommer från kosta boda den fick jag i student present, pärlor har jag alltid i öronen och ambandet dinglar ofta runt min handled

Details on the way








my partner in crime

Låt mig berätta om Tinna G. Min bättre hälft. En magsik sådan. När vi träffades vart det väl någon slags kärlek  vid första ögonkastet för vi har ju hållt ihop sedan dess, det var alltså en onsdag första dagen i ettan på gymnasiet.
 
Så Tinna, vem är hon. Jo hon är hälften svenska och hälften isländska med de vackraste kindbenen som vandrar på vår jord. Hon är magisk, en av dom varamste själar som jag har mött. Hon har ett sinne för mode och stil som inte går att lära sig utan är något vissa lyckliga föds med.
Hon har även ett sinne för humor som inte liknar något annat och som hon inte själv vet om, för det mesta. Det är en generös och omtänksam liten flicka, som behöver mycket kärlek för hon är för generös med sin egna. Hon plåstrar alltid om mig var sig det är ett krossat hjärta eller ett jack i hakan.
 
Två vilsna själar som för tre år sedan bestämmde sig för att prova lyckan på designgymnaiet, inte ett dugg mindre vilnsa men med ganska många fler skratt och minnen i bagaget är vi idag. Nyblivna vuxna som undrar vad som händer efter gymnasiet. Tankar och idéer flödar och bollas för det mesta mellan oss och vi tyckte att låt oss prova att göra det genom en blogg också.
Hon är helt enkelt min bättre och min snyggare hälft. Och en dag ska vi ta över världen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Let´s start with some dreams

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0