du håller ingens hand, du tror att alla skulle titta då

 
Även idag är jag hemma sjuk, men med hjälp av tekoppar, duntäcke som bästa vän och soppa börjar jag känna mig friskare. 
På torsdag är det kinesiska nyåret vilket betyder smällare, smällare och ännu mera smällare  men det betyder även ledighet fram till onsdag nästa vecka. Så just nu är det inte lika mycket på jobbet då de flesta tagi ledigt och alla fabriker är stängda. Hur lyxigt är det inte att få fira nyår två gånger i år !? väldigt tycker jag !
Våra lediga dagar är fullspäckad med härliga saker, så nu gäller det bara för mig att bli frisk och få lite nya krafter!! 
Ha de!
 

we´re on each others team

 
militär grönt och ljus blått ! precis så vill jag se ut hela våren. det börjar bli lite vår känslor här, man kan snart springa runt i öppna skor utan att få blåa tår. 

Bara Åka Inte Reflektera.

 
God morgon söndag. idag väntar pilates och ikea. nästa vecka är lite kortare än vanligt. Chinese New Year är nämligen på ingång och fem dagars ledigt. sitter fint ! har kommit in i mammas vardag väldigt fort och mitt liv har mer rutiner än någonsin. på vardagarna går vi till jobbet , äter lunch vid tolv varje dag, vi väljer mellan samma tre ställen typ varje dag. efter jobbet vid sex tiden går vi till gymmet som ligger i samma byggnad som kontoret. lyx ! träna lite i en timme, sen går vi hem och lagar middag som vi för det mesta äter framför tvn till olika serier och filmer, haha. riktigt classy ! på helgen har det varit en party dag och en lugn dag, men ofta har vi gått ut och ätit. jag gillar det förutsägabara just nu, men snart kanske man blir galen på det här fyrkantiga och rutinmässiga. vi får väl se. men som sagt , söndagar är pilates dag , och jag tror kanske att jag börjar bli kär. 
 
 
 

party like a rockstar

Ny vecka nya möjligheter! det här kommer bli en bra vecka. lite bilder från helgen. jag och tinna fick tips om en cirkus klubb från några som också jobbar på h&m. temat denna lördag var perverst. men det verkade inte vara som någon större skillnad från vanliga icke tema kvällar. det visade sig vara en bättre utekväll. vi mötte upp ett gäng som var där och firade. vi dansade Hela kvällen med olika cirkus liknande artister. Folk i burar, män utklädda till hundar med koppel, sexy nurse, tjejer i olika läder imitationer, stånd där man kunde köpa popcorn och sokervadd och som grädde på moset så hade dom lite dvärgar som sprang runt och underhöll folk. det sjukaste jag sett ! lokeln och inrednig var helt fantastikt. godnatt sverige och godmorgon shanghai, nu ska jag till kontoret! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

welcome to our crib

 
 
 
 
 
 
 
 Några bilder på hur det ser ut hemma hos mig och mamma! världens mysigaste lägenhet alla golv är i betong, to die for. två veckor har gått har i shanghai och jag börjar känna mig lite hemma. börjar komma in lite i jobbet och förstå vad alla sysslar med. lördag idag och vi ska ut och dricka basil drops snart. 

MER ÄN BARA ETT NYÅRSLÖFTE

 
 
 
Det är något väldigt fint med första januari och nyårslöften. Jag tycker att alla ska bestämma sig för i alla fall en sak man vill andra på för det bättre eller en sak man vill prova på och sen GÖRA det. 
 Jag hittade mina i arkivet precis som jag skrev i mitten december  
 
♥ Göra en ny sak varje månad, så första januari tvåtusenfemton kunna tänka tillbaka och minnas 12 fantastiska saker.
 lyssna mer på veronica maggios första album, vatten och bröd.
♥ I sommar ska jag skriva massa brev på fint brevpapper till människor jag tycker om. Man skickar alldelse för lite brev och vykort!
♥ jag ska kramas och kyssas mer och kanske även bli kär.
♥ Jag ska resa till Kina, där ska jag jobba och ha det bra.
♥ Ta körkortet.
♥ segla mer, jag älskar ju att segla!
♥ I sommar ska jag känna varm sand mellan tårna, spender tid i stockholms skärgård, mysa med släkt och vänner och dricka massa öl vid vattnet på någon fin klippa. Jag ska bada mer också!!
♥  Jag ska läsa massa böker, dom jag alltid velat läsa men aldrig gjort.
♥ Fylla 20 vårar, det ska firas med en tripp till systemet då italiensk Prosecco ska inhandlas !
♥ Jag ska ha massa pikninkisar i olika parker med mina fina vänner. 
♥ Jag ska fortsätta vara lycklig.
♥ Jag ska cykla till toffta med pappa och äta matsäck som kommer bestå av, sockerdricka av bästa slag och tekakor. Samtidigt som vi pratar gamla minnen och fnissar åt hur fint vi faktiskt har det.
♥ klänningar, jag ska bära mera klänningar och kasta allt onödigt som finns i garderoben.
♥ Jag ska bli bättre på att hålla kontakt med kompisar jag inte träffar lika mycket längre.
♥ Skaffa ett jobb som faktiskt betalar.
♥ läsa upp matte B.
♥ mitt vackra gudbarn och även mina andra fina småkusiner ska jag visa mer hur mycket jag faktiskt älskar dom! 
♥ Fota mer, så att jag kan förevigt minnas detta förbannat jävla bästa år 2014 kommer att vara!

TRE BILDER OCH EN LYCKLIG TJEJ

 
 
Första fredagen här i Shanghai och det firas med middag och saknade vänner och lång natt med lichimartinis i shanghais häftigaste barer! FAN va jag älskar denna stad !! 
 
Jag slår klackarna i taket ikläd i, tajt tajt tajt och favorit örhängerna ! 

Back on the track

Lååång första vecka i Shangai, men äntligen fredag! Mycket intryck att ta in. Kombinerat med väldigt lite att göra på &other stories där jag sitter. Hjärnan går för fullt. Nu får den vila lite. Idag ska vi gå ut och käka middag med nåt skönt gäng, jag och tinna ska nog fortsätta hela natten, det är lika bra ! nu är vi back on track liksom.
 
 
 
 
 
 

7780 KILOMETER HEMIFRÅN

 
 
 
Hej våra kära vänner !
Yes vi är tilbaka ! Fast nu befinner vi oss 7780 kilometer hemifrån. 
Idag är det min fjärde dag här i Shanghai och Vilma är inne på sin femmte. För mig känns det som att jag har varit här ganska väldigt mycket längre än så... Tiden går så långsamt men ändå så sjukt snabbt! 
Vad vi har haft för oss ? I måndags var vår första dag på prakten på H&M. Det va blandade kännslor när vi promonerade tillsammans på morgonen, nerver blandade med längtan. Vi har tränat mycket också, det är ju så himla tur att gymmet ligger i samma hus! I tisdags hade jag en timmes egen PT och sen körde jag en timme sumba (tror jag att det va) så jaaaa jag har sjuk träningsverk! Annars har vi inte hunnit med så mycket annat. Men fredagen är fullspäckad med massor av kul ! 
Men nu ska jag äta VÄRLDENS bästa godaste broccolisoppa !! Ha de ! 
 

RSS 2.0